Практик изпълнява много роли. Точно като Вас.

Успешният предприемач влага почти всичко в своята работа! Той е ефективен, гъвкав, просто универсален; и очаква същото от хората, с които работи, както и от своя автомобил. Шкода Практик е помощник, който е готов изцяло да Ви подкрепи в преследването на Вашите бизнес цели.

Двуместният ван Ви предлага комфорт и лесна маневреност, както и външния вид на пътнически автомобил. В същото време той е достатъчно голям за нуждите на търговците с малък и среден бизнес.

Багажното пространство

Багажното пространство, с което разполагате, е много по-голямо, отколкото може би изглежда, имайки предвид компактните размери на автомобила – Шкода Практик предлага обем от 1900 литра.

Шест фиксиращи пръстена на сгъваемият под на багажното отделение, който е съставен от три части, осигуряват безопасна стабилност на превозвания товар. Дължината на багажното пространство е 1605 mm, ширина 1434 mm, височина на багажното пространство – 990 mm. Практик предлага 550 kg полезен товар, а при автомобила с 15” колела капацитетът за товар достига 640 kg.

Интериор

Всички елементи за управление и инструментите в шофьорската кабина са леснодостъпни и лесни за работа. Шофьорът има добра видимост във всички посоки.

Таблото с инструменти е в цвят Onyx и е изработено от приятен на допир материал. Тапицерията на седалките на Практик е изключително издръжлива и лесна за поддръжка. Автомобилът е оборудван с четириспицов волан, чиято височина и позиция могат да се регулират, снабден е разбира се и със сервоусилвател.

Този автомобил със сигурност ще намери място в автопарковете на по-големи предприятия и е отличен избор за разнос на пратки по домовете.