Шкода Румстър е уникaлен миниван

Той е достатъчнo просторен за Вашето семейство и общите Ви пътувания из страната на културни мероприятия или просто, за да посетите приятели. Той е достатъчни спортен за Вашето активно свободно време. Достатъчно стилен е за Вашите пътувания и забавления из града. Достатъчно мощен е, за да транспортира всичко, от което имате нужда. Достатъчно динамичен е, за да Ви осигури едно незабравимо преживяване зад волана.  

Това е добре познатият Ви Румстър. Но сега той Ви предлага нещо ново.....

Външност

Новият дизайн на предната броня и фаровете за мъгла, по-здравата предна решетка, елипсовидната форма и изменените оптики на предните фарове, придават на Румстър енергичен и стабилен вид.

Новите цветови тонове на купето, атрактивният цветен покрив и широкият избор на алуминиеви лети джанти, Ви позволява да дадете пространство на въображението си и да изберете автомобил, който да отговаря на Вашата индивидуланост.

Динамичните линии на купето запазват характерните за Румстър черти като предните дръжки на вратите, интегрирани в колоната, или необичайно удължената форма на прозорците.

Интериор

Напълно новите калъфи и модели на седалките засилват удоволствието от шофирането. Новаторският дизайн на арматурното табло и контролните елементи на климатика са не само естетически привлекателни, но предлагат и многожество нови функции. Автомобилът се предлага и с многофункционален волан за удобно и безопасно контролиране на радиото и телефона.

Румстър продължава да превъзхожда другите със своето вътрешно пространство и с практичната му променливост. Системата с три отделни задни седалки VarioFlex осигурява голямо разнообразие от варианти за разпределение на пространството за пътниците и за багаж.

Новият 1,2 TSI двигател има висока мощност, чудесно ускорение, ниско ниво на шум и нисък разход на гориво.